Milí rodičia a priatelia školy!


V prvom rade by sme vám chceli z celého srdca poďakovať za podporu v minulom roku - spolu ste nám poukázali 1175€ z vašich daní, ktoré sme použili na nákup

- 3 sád košov na separovanie odpadu (100 €)

- 2 maliarskych stojanov (70 €)

- 2 sád akvarelových farieb Umton (71 €)

- 10 maliarskych plátien vo veľkosti 60 x 40 cm (53 €)

- 5 maliarskych kruhov na keramiku (71 €)

- 2 výstavných panelov vo veľkosti 150 x 120 cm (360 €)

- kníh "Maliarske techniky" a "Kresliarske techniky"  (45 €)

- 1500 výkresov A2 (155 €) a

- spolufinancovanie nového dizajnu webstránky (250 €).


Veľmi si to vážime! :) Vďaka vašim príspevkom sme nakúpili viac kvalitného výtvarného materiálu, z ktorého vy a vaše deti vytvárate originálne umelecké diela. Taktiež sme vylepšili našu online prezentáciu na webstránke, ale aj vo fyzickom svete, na desiatkach výstav, ktoré sme v roku 2019 usporiadali.



Ako ďalej?

Radi by sme pokračovali v tom, čo robíme najradšej! :) Radi by sme vás a vaše deti kvalitne výtvarne vzdelávali, poskytovali vám príjemné a inšpiratívne prostredie na tvorbu, skúšanie si nových vecí, aj zmysluplný relax. Chceme váš výtvarný talent podporovať, rozvíjať a ukazovať svetu na výstavách a súťažiach. :)


Tento rok sme si pre vás pripravili sériu plagátov, na ktorých vám predstavíme, čo by sme z vašich príspevkov radi zakúpili v roku 2020. Pozorne sledujte náš Facebook! :)


Ak sa rozhodnete poukázať nám 2% z vašej dane, môžete tak urobiť vyplnením tohto tlačiva, do ktorého sme vpísali všetky naše potrebné údaje. Podrobný návod, ako poukazovať 2% z vašej dane nájdete tu.


Srdečne vám ďakujeme za podporu, veľa to pre nás znamená!


riaditeľka Alexandra Puchovská & pedagogický zbor SZUŠ

Späť